Seitsemänkymmentäluvulta lähtien “hippien inspiroima” vihreä liike on tehnyt paljon työtä tonkiakseen esiin ja paljastaakseen maailman kärsineen kapitalismin ahnaissa kynsissä. Tämähän on tosi kuin vesi.

Mutta vihreät eivät ole vain “sateenkaarisotureita” taistelemassa puhtaamman, vihreämmän maailman puolesta meille kaikille. Vihreiden puolueiden päämajoissa lymyää jotain vastenmielistä ja varsin epäsosiaalista – hirviömäinen halu valtaan – halu hallita meidän elämiämme, valvoa mihin rahamme pistämme ja jopa kuinka ajattelemme!

He haluavat meidän kaikkien “yhdistyvän pelossa” ja ovat täynnä omaa keskiluokkaista vainoharhaansa. Vihreät syyttävät meitä kaikesta: että me tavalliset työväenluokan kuluttajat olemme tuhmia ja tyhmiä lapsia, joita saa kuriin vain pakolla.

Luonnollisesti he uskovat omaavansa kaikki oikeat vastaukset. Yksi näistä “vastauksista” on panna meidät kaikki kärsimään ja maksamaan asioiden korjaukset, samalla kun pomot ja rahamiehet keräävät potin. Tämän vastauksen he voivat tunkea… juuri sinne!

KAPITALISMIN PARAS YSTÄVÄ

On tosi outoa, että Vihreä Liitto, Luontoliitto ja Greenpeace tekevät niin paljon ekologista työtä, mutta eivät koskaan hyökkää ympäristön paskaantumisen perimmäistä aiheuttajaa vastaan. Heidän politiikkansa hyökkää kansaa, ei järjestelmää vastaan. Tämä olisi outoa, jos he olisivat aidosti luonnon asialla. Tosiasia kuitenkin on, että vihreät ovat aivan kuin hallitseva luokka; halukkaita kuulumaan eliittiin. He tahtovat johtaa meitä mukamas tyhmiä ihmisiä ja pitää meidät siellä missä he haluavat meidän olevan.

He saavat julkisuutta ja rahaa pomoilta ja hallituksilta, ja käyttävät korkeaa profiiliaan julistaakseen paska-aatteitaan meille. Samalla he auttavat kapitalismia peittämään ympäristön tuhoutumisen todellisen syypään ja nostavat omaa poliittista uraansa!

Vastakkaisesti he halukkaasti toimivat keskiluokan johtona pomoille kertoen mitä nämä ovat tehneet väärin. Näin autetaan kapitalismia luomaan ystävällisempi ja pehmeämpi imago jolla huijata meitä.

Vihreät “gurut” tahtovat nähdä maailman, jossa me työskentelemme niska limassa kovemmin pienempää korvausta vastaan ja väittävät tämän olevan tie vihreään maailmaan. Maailmaan, jossa meillä on se mitä he katsovat meidän tarvitsevan, jossa lapsiemme määrä, vapaa-aikamme pituus jne. ovat tarkasti vihreän hallinnon rajoittamia.

Tuollaisessa maailmassa tehdään päätökset vanhaan malliin – meille, ei meidän toimestamme. He haluavat vielä pidemmälle – todelliseen diktatuuriin!

Tuntuuko tutulta? Sen pitäisi. Hitlerillä oli hyvin paljon samankaltaisia ideoita. Esimerkiksi voi ottaa joidenkin vihreiden filosofien tekemät rasistiset hyökkäykset Brasilian talonpoikia vastaan, jotka joutuvat tuhoamaan omaa sademetsäänsä. Eivät suinkaan vapaasta tahdostaan, vaan koska länsimaiset pankit pakottavat heidät siihen.

KULUTTAJAT

On melko helppoa olla vihreä kuluttaja, ostaa kaikkia ylihintaisia saippuoita, puhdistusaineita ja pesupulvereita, joihin meidän käsketään investoida äitimaan pelastamiseksi. Helppoa, jos sinulla vain on varaa siihen. Vihreillä selvästikin on.

Jos sinulla on vaikeuksia saada rahasi riittämään normaaleihin elinkustannuksiin, kuten suurimmalla osalla maailman työväenluokkaa, on hieman vaikeampaa pistäytyä lähimpään Sestoon ostamaan ekoystävällisiä pesuaineita. Varsinkin jos satut olemaan maatyöläinen El Salvadorista! Sen sijaan vihreillä ei ole varaa menettää vihollisiemme – pomojen tukea.

Siksi vihreät pysyvät tiukasti yhdenasian hihhuloinneissaan. He uskottelevat itselleen heidän asiansa olevan vastaus koko maailman ongelmiin. Aivan kuten trendikkäät keskiluokan idealistihölmöt luulivat Nelson Mandelan vapautuksen merkitsevän pikaista loppua apartheidille. Me tahdomme nähdä asiat syvemmälle.

Vihreät eivät koskaan hyökkää todellista vihollistamme, ympäristön vihollista – kapitalismia vastaan. Siksi he eivät koskaan voi tarjota todellista muutosta joka olisi niin meidän kuin maailmamme hyväksi.

KAIKKI PUHTAAKSI

Siis, jos olet tiskannut tiskisi omalla suosikkiviher-tiskiaineella, älä vaivu epätoivoon. Me voimme voittaa – miksi emme valuttaisi kapitalismia ja vihreitä viemäriin muun paskan mukana.

Se on tie vihreämpään maailmaan, jossa planeetta ja ihmiset ovat tärkeitä.