Rasismi oli alkujaan oppi, jossa kuningas on kaikkein ylintä rotua, sitten tulivat herttua, kreivi ja muut jalorotuiset. Alinta rotua olivat aina olleet työläiset. Viime vuosisadalla alettiin korostaa roturasismia – alinta rotua Euroopassa olivat tietysti – yllätys yllätys – suomalaiset!

ROTUOPPIEN HISTORIAA

Modernin rasismin isänä pidetään miestä nimeltä Joseph Arthur de Gobineau (1816-1882). Tällä ylempirotuisella ranskalaisella arjalaisella oli hyvä syy uskoa rasismiin. Äijä oli kreivi. Gobineau oli omasta mielestään niin hieno aatelismies, että jo paronia kannatti katsoa kieroon. Gobineau muisti korostaa, että suvussa kulkeneen legendan mukaan Gobineaut polveutuvat jumala Odinista!

Jumalan jälkeläisen pääteos oli “Essai sur l’inegalite des races humaines 1-4″(1853-55). Darwin julkaisi 1859 ‘On the Origins of Species’-teoksen – jota Gobineau tietysti vastusti. Darwinhan ei ollut aatelinen vaan alempaa rotua!

Gobineaun mukaan alinta rotua olivat neekerit. Hieman ylempänä olivat keltaisen rodun edustajat – kuten suomalaiset! “Nämä eivät kykene luomaan sivistystä tai kulttuuria”. Ylimpiä olivat arjalaiset – kuten kreivit!

Gobineaun mukaan kuitenkin arjalaiset olivat tuhoutumassa. Kunnon aatelisveri oli loppumassa ja kaikenlaiset keskiluokan alempirotuiset rappioittavat koko kulttuurin. Gobineaun opit ovat siis aateliston ylistystä – keskiluokka oli turmeltunut nussimalla esimerkiksi suomalaisten kanssa.

Myös muunlaista rasismia ilmeni. Engelsin mukaan Marxin vävy Lafargue oli “1/8 tai 1/16 neekeri, koska on tyhmä” (Marx/Engels: Werke 12, sivu 242-246). Marxin mukaan Lassalle oli “der judische Nigger”.

Totuuden suomalaisista kertoi Friedrich Blumenbach -niminen “tiedemies”. Kundi vertaili kallokokoelmansa kalloja. Kokoelmissa oli kaksi mongolikalloa, yksi lappalaiskallo ja yksi(!!!) suomalaiskallo. “Tiedemies” ilmoitti huolellisten kallotutkimusten perusteella todistaneensa suomalaiset mongoleiksi. Suomalaisten kallot muistuttavat jollain kummalla tavalla mongolikalloja!

Gobineaukin oli sanonut suomalaisia “rumiksi, laiskoiksi ja puhtaaseen keltaiseen rotuun kuuluviksi”. Itävaltalainen etnologi Friedrich Muller taas katsoi suomalaisten olevan eräänlainen “välimuoto” valkoisten ja keltaisten välillä.

Ranskalaiset hävisivat sodan Saksaa vastaan v.1870-71. Ranskalainen antopologi Armand de Qatrefages kosti. Jätkän mukaan oli todistettu, että preussilaiset raakalaiset eivät ole valkoisia, kuten varsinaiset saksalaiset. Preussilaisten alempirotuisten raakalaisten ydinosa koostuu ‘mongolisista, lyhytkasvuisista, tummatukkaisista ja ruskeasilmäisistä SUOMALAISISTA’!

Saksan antopologian kovin guru Rudolf Virchow vittuili takaisin. Rudolf matkasi Suomeen ja huomasi suomalaisten olevan yllättävän vaaleita. Tämän jälkeen kundi tutki saksalaisia ja huomasi, että suurin osa saksalaisista on tummia. Donnerwetter!

Virchow löysi uuden teorian. Suomalaiset muistuttavat APINOITA. Kaveri piti suuren suosion saavuttaneen esitelmän nimellä “Jotain kalloissa esiintyviä alemmille roduille kuuluvia tuntomerkkejä”. Ihmisapinoilla on niin sanottu ohimosuomun otsalisäke. Tällainen luuharja on apinamaisilla suomalaisilla!

Totuus rasismista - Mitä rotua on Suomen kansa?Rapakon toisella puolella kirjailija nimeltä Mark Twain oli tehnyt tieteellisiä havaintoja apinamaisista suomalaismongoleista eli “Finneistä”.. Huckleberry Finnin isä tapasi ravistella viinanassakkaa sanoen: “Tässon tarpeeks viinaa kahteen humalaan tai yhteen juoppohulluuteen”. Tämän jälkeen Finn (Suomalainen) juo kaikki ja ajaa poikaansa takaa kirves kädessä – tuttu juttu! Kari Suomalainen taas hakkaa vaimoaan ja Räystäsperse-Lilliä nyrkillä. Kari Suomalainen on tosi mongooli!

Nuori Finn syö roskalaatikoista. Yritys sivistää nuorta Finniä päättyy nolosti. Kaveri karkaa neekerin kanssa.

Suomalaiset olivat mongoleja esim. Natsi-Saksassa. Jatkosodan alkaessa saksalaisille tiedemiehille tuli kiire! Yhtäkkiä suomalaiset “todistettiinkin” arjalaisiksi.

Natsi-Saksan teorian mukaan Euroopan arjalaisin kansa saksalaisten jälkeen oli ESPANJALAISET! Skandinaavit ja englantilaiset taas olivat liikaa nussineet suomalaisten ja lappalaisten kanssa. Joku saattaa kysyä, että eivätkös espanjalaiset ole pieniä ja tummia? Tähän on sanottava, että koko rotuopin tarkoitus on huijaus. Totta kai!

Francon alamaiset piti julistaa ylempirotuisiksi, kun oltiin samalla puolella. Ylipäätään koko rasismin tarkoitus on pitää työläiset kurissa väittämällä, että nämä muka ovat kaikenkarvaisia ylempien yhteiskuntaluokkien ylempirotuisia huonompia.

RODUT JA KULTTUURI

Vittumaisinta on se, että koko saatanan kaupunkikulttuuri ja muu korkeakulttuuri on todistettavasti neekerien keksintöä. Rasistien pitäisi vilkaista koulun historian kartastoa. Ensimmäiset kaupunkimaiset kulttuurit tällä planeetalla olivat Indus-virran laaksossa, kaksoisvirran maassa ja tietysti Egyptissä. Olivatko nämä muka “valkoisten” luomia?

Indusvirran kulttuurin loivat ns. dravida-kansat – maailman tummaihoisin jengi. Sumerilaisia luultiin pitkään seemiläisiksi. Toisaalta säilyneet pyöreäpäiset patsaat voi kuvitella yhtä hyvin neekereiksi. Monet tutkijat pitävät sumerilaisia Intiasta vaeltaneena dravida-kansana.

Egyptissä koko kulttuuri tuli Niiliä alas Etiopiasta niin, että valtakunta syntyi etelässä ja vähä vähältä laajeni pohjoiseen. Ensimmäiset faaraot olivat kaikkien mahdollisten todisteiden perusteella täysin lakritsamainosten näköisiä neekereitä ja kansa neekereiden ja seemiläisten kooste – käytännöllisesti katsoen kukaan ei kävisi vieläkään täysin valkoisesta eurooppalaisesta!

Niin sanotut tiedemiehet ovat yrittäneet sadan vuoden ajan kaikenlaista kieroilua. Kun faaraoiden haaremiin otettiin myös barbaarinaisia nussittaviksi, ovat jotkut kuningasperheen jäsenet melkein eurooppalaisen näköisiä. Tämä ei tietenkään voi muuttaa sitä, että varsinaisen Egyptin valtakunnan perustivat neekerit.

Kun viime vuosisadalla keksittiin niin sanottu egyptologia, yrittivät ensimmäiset egyptologit epätoivoisesti väärentää asioita merkillisin väittein. “Egyptiläiset näyttävät tietysti neekereiltä, mutta he eivät ole oikeita neekereitä, vaan heidät on mustaksi paahtanut aurinko”.

Totuus piti siis saivarrella olemattomiin!

Egyptologia oli aiheuttaa kulttuurishokin valkoisille. Pahinta on se, että antiikin kreikkalaiset yleisesti tapasivat sanoa, että kreikan kulttuuri on tullut Egyptistä ja Foinikiasta, ja että egyptiläiset ja foinikialaiset olivat ihonväriltään mustia. Ateenan perustivat egyptiläiset! Uusimmissa tutkimuksissa on selvinnyt, että Egyptin muinaiskielistä ovat muinaiskreikkaan siirtyneet mm. sanat “kuningas”, “kunnia” ja “miekka”.

Eri juttu on se, onko korkeakulttuuri sitten ollut hyödyllinen keksintö. Sehän perustuu riistolle!

ÄLYKKYYSTESTIT JA RASISMI

Yksi rasistien pääargumenteista on niin sanottu älykkyysosamäärä. Vuosisadan vaihteessa piti keksiä joku testi, jolla työläiset todistettaisiin porvareita tyhmemmiksi. Ensimmäinen älykkyystesti osui nappiin tässä suhteessa. Yksi ongelma vain ilmeni. NAISISTA tuli testin perusteella huomattavasti miehiä älykkäämpiä.

Testiä rukattiin niin, että naisista ja miehistä tuli yhtä älykkäitä. USA:ssa rasistit ovat intoilleet siitä, että neekerit ovat vanhimmalla testikaavalla tyhmempiä kuin valkoiset. Todellisuudessa klassisissa älykkyysosamäärätesteissä on iso ero etelävaltioiden ja pohjoisvaltioiden välillä. Pohjoisvaltioiden neekerit saavuttavat parempia tuloksia kuin etelävaltioiden valkoiset. Ovatko Ku Klux Klanin jäsenet turmeltuneet nussimalla suomalaisten kanssa?

Koko älykkyysosamäärätestin ajatus on viimeisen kymmenen vuoden sisällä joutunut naurettavaan valoon. Varhaisin testi mittaa lähinnä koulutustasoa USA:n normien mukaan. Vuosisadan alkupuolen suomalaiset siirtolaiset saivat eteensä testin, jossa luki: “Onko Jack Brown a) nyrkkeilijä, b)baseball-tähti, c)steppaaja”.

Tulokset puhuivat puolestaan. Vanha tieteellinen teoria suomalaisista alempirotuisista mongoleista todistettiin taas kerran todeksi!

Testejä tehtiin myöhemmin useita. Myös sellainen, jonka mukaan Etelävaltioiden lukutaidottomat neekerit ovat maailman älykkäin rotu. Testejä on kehitetty satoja. Jokainen testi antaa täysin eri tuloksen.

Koko testaamisen ajatus on väärä. “Älykkyys” sanana tarkoittaa nimenomaan kykyä olla fiksu käytännön tilanteessa. Jokainen täysjärkinen ihminen tajuaa elämästä juuri sen verran, että mahdollisimman konkreettinen ja käytännöllinen ihminen pärjää käytännön tilanteissa – kunhan ei ala haihatella. Ajatus siitä, että älykkyyttä voitaisiin mitata paperilla, on tyhmin kuviteltavissa oleva ajatus.

TARVE SANELEE KÄYTÄNNÖN

Pari vuotta sitten oli lehdissä tarina eteläafrikkalaisesta kundista, josta olisi tullut miljonääri – jos olisi muuttanut maastaan ennen kuin yritti saada varman bestsellerin julkaistuksi!

Jätkä oli käynyt asiakirjoista tutkimassa kaikkein tiukimpien buurisukujen sukupuita. Tulos oli linnareissu. JOKAINEN kuuluisimman buurisuvun jäsen omasi itse neekeriverta! Uudisasukkailla oli liian vähän naisia. Niinpä erilaiset janvillem van voorvinkkelit menivät naimisiin mgongobdongolojen kanssa. Valitettavasti dokumentit ovat yhä jäljellä. Ei ihme, että ensimmäisinä maahan muuttaneet buurit ovat tiukempia rasisteja verrattuna myöhemmin maahan tulleisiin anglosakseihin!

Ylipäätään ihmiset ovat niin kovia nussimaan, ettei “puhtaita rotuja” ole. Rasistit inttävät valkoisten kulttuurien korkean elintason “todistavan” jotakin paskaa. Totuus on se, että elintaso on “korkeakultuureissa” aina ennen kuulunut harvoille ja valituille ylempirotuisille yläluokan jäsenille. Elintasoa ei kannattanut kohottaa, koska jokainen vallanpitäjä joka tapauksessa sai mitä halusi – ja ylijäämä pistettiin aseisiin ja sotimiseen.

Rasismianalyysin voi hyvin päättää vuosisadan vaihteen USA:n lehdistössä yleisesti käytettyyn sanontaan: “Suomalaiset ovat täysin kyvyttömiä omaksumaan sivistyneen yhteiskunnan sääntöjä. Mutta heidän tekemänsä työ tuottaa hyötyä valkoiselle miehelle!”

Tähän totuuteen ei liene enää mitään lisättävää.

 

Ari Vakkilainen